08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 14:00
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
32-020 Wieliczka
ul. Henryka Sienkiewicza 31
wieliczka@bakerymaster.pl
Jeśli chcesz mieć soczysty chleb na zakwasie z przyjemną skórką, ale nadal masz mocny kęs, to pełnoziarnisty chleb mieszany jest właśnie dla Ciebie. Dodając przemiał jako rosół otrzymujesz pyszny chleb z chrupiącą skórką i soczystym, luźnym miękiszem.
pełnoziarnista mąka pszenna
mąka żytnia pełnoziarnista
woda
zakwas
sól
Zboża: pszenica, żyto
Środek spulchniający: zakwas
Konsystencja ciasta: miękka
Całkowity czas fermentowania: 17 - 20 godzin